На врх

Здраво

Ја сам Марина Стојковић, дипломирани инжењер прехрамбене технологије, рођена сам 30. новембра 1981. године, у Београду. Дипломирала сам на Пољопривредном факултету у Земуну, у класи 2007, а специјалност ми је технологија биљних производа. Усавршавање из области посластичарства и пекарства, наставила сам у престижној школи Gregoire Ferrandi у Паризу.

Обожавам пецива, многа срећна лета сам провела код тетке у Француској уз њих. Дуго сам имала идеју да пренесем концепт француске пекаре у Србију, али ни ја ни моји родитељи нисмо имали новца да реализујемо моју идеју.

Срећан моменат је био када сам ишла около са мојом идејом пекаре и наишла на њих – групу младих људи који су купили "Исхрану Смедерево" и тражили начин како би проширили посао на Београд.

У животу свакога ко почиње неки бизнис срећа и прави моменат су пресудни фактори! У пекари Хлеб & Кифле испунила сам свој сан, креирам пецива чији је главни успех осмех људи који не знају за шта пре да се одлуче, па пробају од свега по мало. :)

Добродошли у Хлеб и Кифле

Сваки тренутак може бити посебан. Oдувек, за ових педесет година постоjања наше пекаре посвећене су креирању по наjбољим рецептима — без обзира да ли je ваш избор слатко или слано пециво, хлебови, колачи или салате и сендвичи.

Током свих тих година остали смо доследни у ономе што je наjважниjе: иако користимо традиционалне рецепте — усавршавамо их свакога дана новим и бољим састоjцима, желећи да вас свакога дана — поново приjатно изненадимо.

Посвећеност уживању савршеном залогаjу jе у срцу сваког нашег остварења.

Зато веруjемо да сваки тренутак проведен у друштву наших сланих и слатких пецива, колача, салата или било ког другог нашег производа може бити посебан и савршен — без обзира на то да ли je у питању jутро, поподне или краj дана.

Добродошли у Хлеб и Кифле!!!