На врх

Сахер торта

Торте по наруџбини: Део вашег славља
Kако наручити

Најједноставнији начин да поручите жељену торту или колач јесте да 48 сати унапред посетите или позовете неку од наших пекара.

Наши запослени ће вас посаветовати и помоћи при избору слаткиша за вас. Списак наших пекара са адресама и телефонима можете наћи на страници са локацијама.

У зависности од вашег избора неке ствари можемо и у краћем року да вам испоручимо. Уколико имате жељу да напишете неку специјуалну поруку на колачу или торти и то је могуће!

Довољно је да изаберете торту која може додатно да се декорише (ознака Д) и у поруџбеници напишете текст. Биће нам задовољство да примимо ваше поруџбине и БУДЕМО ДЕО ВАШЕГ СЛАВЉА!

Ознаке:

А - алкохол
О - ораси
В - вегетаријански
Д - декорација по избору

Реч више...

Зашто је тако посебна?

„Сахер” је вероватно једна од најпознатијих торти на свету.

Као и све великане, тако и овог посластичарског обавија легенда. По њој, баш у тренутку када је славни принц Метерних приређивао забаву на којој је желео да његови кувари својим умећем оставе званице без даха, разболео се његов главни кувар.

Тако је сва одговорност пала на млада плећа домишљатог и вештог шеснаестогодишњег Франца Сахера, ученика Метерниховог шефа кухиње.

А он је у једном даху направио то чоколадно, влажно паперјасто чудо од торте, са џемом од кајсија и глазуром од горке, црне чоколаде. И ушао у легенду.

Тај комадић Беча чију оригиналну рецептуру њени аутори љубоморно чувају од 1832. године, када је и настала, „Хлеб&Кифле“ донеле су у своје пекаре у Београду и Новом Саду. Наравно, „Х&К Сахер“ није копија, већ оригинал. Са нашом, аутентичном рецептуром.

Зашто је тако укусна?

„Х&К Сахер“ је ваздушаста, мека, замешена од најквалитетније црне чоколаде, бутера, јаја, брашна и слатке павлаке, са таман колико треба најбољег џема од кајсије, тик испод сјајне глазуре од белгијске чоколаде.

Квалитет више:

„Х&К Сахер“ као и чувени бечки оригинал, можете да наручите само у „Хлеб&Кифле“ пекарама. И тако обрадујете себе и оне које волите у свакој прилици.

Састојци: црна белгијска чоколада, домаћи џем од кајсије

Књига утисака

Поделите своје утиске

Препорука: Користите латинична или ћирилична слова.

Поља обележена * су обавезна.

Тренутно нема утисака.
Будите први и реците нам шта мислите.

Свидеће вам се и...

Васина торта

Бисквитна кора са орасима преливена домаћим куваним кремом са орасима и нараџом, декор... Прочитај више

Ананас торта

Освежавајући крем од ананаса и плазма кекса на кекс подлози Састојци: ананас, плазма,... Прочитај више