Зашто је тако посебан?
Хлеб пуног, раскошног укуса и здравља, благо шупљикаве, порозне средине и рустичне, примамљиве хрскаве корице посуте семенкама.
Зашто је тако укусан?
Вискоконцентрисано брашно од хељде у складној мешавини са пшеничним брашном, квасцем, сољу и рустик миксом семенки различитих житарица.
Квалитет више:
Х&К хељда багет има сва својства најбољих хлебова од хељде које можете наћи у нашим пекарама, али овога пута у препознатљивом, издуженом облику француског багета.
Тренутно нема утисака.
Будите први и реците нам шта мислите.
Х&К Сомун правимо на традиционалан начин. Од најбољег пшеничног брашна, замешен... Прочитај више
Ражени тост... Прочитај више