Зашто је тако посебан?
Х&К Сомун правимо на традиционалан начин. Од најбољег пшеничног брашна, замешеног у тесто, које дуже ферментира и има онај фини, добро познати мало киселкасти мирис и укус.
Зашто је тако укусан?
Након печења у нашим пекарама, Х&К Сомун добија укусну, смеђкасту мат корицу, али остаје чврст и благо шупљикаст у средини, баш као што треба.
Квалитет више:
Х&К Сомун је прави, традиционални и по начину на који га пре печења обликујемо: ручно.
Х&К Ражани бесквасни хлеб је по много чему јединствен у нашој хлебној понуди. ... Прочитај више
Х&К Тамни тост одабраће они који воде рачуна о свему када је добар залогај у пи... Прочитај више