Зашто је тако посебан?
Х&К Сомун правимо на традиционалан начин. Од најбољег пшеничног брашна, замешеног у тесто, које дуже ферментира и има онај фини, добро познати мало киселкасти мирис и укус.
Зашто је тако укусан?
Након печења у нашим пекарама, Х&К Сомун добија укусну, смеђкасту мат корицу, али остаје чврст и благо шупљикаст у средини, баш као што треба.
Квалитет више:
Х&К Сомун је прави, традиционални и по начину на који га пре печења обликујемо: ручно.
Х&К Тамни тост одабраће они који воде рачуна о свему када је добар залогај у пи... Прочитај више
Ако је од почетка до краја дана ваша брига и укусно и здраво, Х&К Ражани тост ј... Прочитај више