На врх

Хлебови на бази киселог теста

По рецепту наших бака.
Kако наручити

Сваки хлеб на бази киселог теста комбинује, пре свега, три основна састојка: брашно, воду и мају, бактерију млечне киселине и поступак традиционалне продужене ферментације, која траје и више од десетак сати.

Да, баш онако како су хлеб месиле и наше прабаке и баке: увече за наредно јутро. Да одлежи.

Резултат је хлеб продужене свежине, киселијег мириса и укуса, рустичне, пуније корице и меке, ваздушасте и бујне средине.

Сви производи које Хлеб&Кифле месе на овакав, традиционалан начин, не само да имају тај мирис и укус старих, добрих времена, већ и посебан квалитет, важан свима који брину о својој исхрани и здрављу.

Сваки Х&К хлеб на бази киселог теста садржи знатно мање квасца, адитива и додатака који се уобичајено користе у пекарској индустрији.

Зато вам препоручујемо Х&К домаћи бели, интегрални, хељда хлеб, бели оригинални и хлеб са брусницом и орасима.

Све на бази киселог теста, здраве и укусне, као мирисни, топли бакин хлеб из вашег детињства.

Сомун

Х&К Сомун правимо на традиционалан начин. Од најбољег пшеничног брашна, замешен... Прочитај више

Хељдe хлеб

Једноставно: Х&К Хељда je - хлеб здравља. До скоро сасвим заборављена житарица, х... Прочитај више

Ћабата са маслинама

Међу производима које сте од првих дана заволели у Хлеб&Кифле пекарама је и Ћа... Прочитај више

Бели оригинални Х&К

Племенита једноставност најбоље пшенице, Бели оригинални Х&К, чини омиљеним прат... Прочитај више

Домаћи бели хлеб

Х&К Домаћи бели хлеб, умешен је на традиционалан начин, по рецепту наших бака и ... Прочитај више