Зашто је тако посебан?
Х&К Мађарски ражани један је од наших хлебова здравља. Издужен, обао, буцмаст, мат, благо брашњаве корице светлосмеђе боје, одмах се препознаје на нашим полицама.
Зашто је тако укусан?
Х&К Мађарски ражани је не само прави, леп, рустичан хлеб, већ и здрава и укусна мешавина чак 80% ражи са белим пшеничним брашном, уз додатак морске соли, воде и пивског квасца.
Након печења, Мађарски ражени Х&К добија златносмеђу, хрскаву, храпаву корицу и пријатно киселкасту, тамну, густу и мирисну средину са богатом аромом драгоцене житарице као што је раж.
Ражано брашно смањује нивое шећера у крви, богато је аминокиселинама и минералима, посебно гвожђем али и витамином Е и витаминима Б групе.
Квалитет више:
Као и сви Х&К хлебови и пецива који садрже ражано брашно, и Х&К Мађарски ражани хлеб погодује исхрани дијабетичара, оних који имају проблеме са кардиоваскуларним системом, али и свих оних који размишљају “боље спречити, него лечити”.
Тренутно нема утисака.
Будите први и реците нам шта мислите.
Х&К Бели тост је класик без премца. Радо виђен гост на свакој трпези, свих ген... Прочитај више
Једноставно: Х&К Хељда je - хлеб здравља. До скоро сасвим заборављена житарица, х... Прочитај више