На врх

Х&К Хроно салата са пилетином

Реч више...

Зашто су тако посебне?

У хроно исхрани важно је имати 3 квалитетна оброка. Зато није свеједно шта ћете ручати. Ручак у право време је важан пре свега као допуна батерија.

Наше тело искористило је енергију доручка и тражи нови подстицај.

Најбољи избор је месо са поврћем и доста салате.

Угљене хидрате можете понекад да приуштите и за ручак, посебно уколико немате посебан проблем са килажом, али их не мешајте са протеинима.

У презапосленом делу дана сва је прилика да нећете тако лако наћи времена за припрему квалитетног хроно ручка.

Зато су Хлеб&Кифле за вас припремиле Х&К ХРОНО САЛАТЕ, једноставан, лак, а протеински јак, добро избалансиран оброк у време ручка који вас увек свеж чека у нашим пекарама.

Зашто је тако укусна?

Х&К хроно салата са пилетином, раскошна састојцима, укусима, квалитетом, свежином и бојама, савршен је хроно ручак за сва годишња доба.

Комадићи маринираног пилећег белог меса у Х&К хроно салати са пилетином комбиновани су са миксом листова свеже и хрскаве салате бјанке и росе и бареним броколијем.

Пилеће месо, зелено и црвено поврће, преливени укусним освежавајућим и благо киселкастим дресингом од маслиновог уља,свеже цеђеног лимуновог сока и сецканог першуна, Х&К хроно салати са пилетином дају квалитет лаганог, брзог, а ипак целовитог и здравог хроно оброка, што без сумње одговара модерном начину живота.

Квалитет више:

Х&К хроно салата са пилетином има све што се очекује од доброг хроно ручка: пре свега протеине, биљна влакна, минерале и витамине, који ће вашем телу дати потребно енергетско окрепљење за остатак дана.

Књига утисака

Поделите своје утиске

Препорука: Користите латинична или ћирилична слова.

Поља обележена * су обавезна.

Тренутно нема утисака.
Будите први и реците нам шта мислите.

Свидеће вам се и...

Х&К Хроно сендвич са пршутом

Х&К хроно бесквасни хлеб настао је у консултацији са нашим водећим хрононутрицио... Прочитај више

Х&К Хроно бесквасни хлеб

Х&К хроно бесквасни хлеб настао је у консултацији са нашим водећим хрононутрицио... Прочитај више