На врх

Х&К Хроно бесквасни хлеб

Реч више...

Зашто је тако посебан?

Х&К хроно бесквасни хлеб настао је у консултацији са нашим водећим хрононутриционистима.

Због тога је Х&К хроно бесквасни хлеб једини прави 100% хроно хлеб, и апсолутно један од најбољих у ХлебКифле колекцији хлебова здравља.

Х&К хроно бесквасни хлеб у нашим Хлеб&Кифле пекарама месимо од две врсте висококвалитетног интегралног брашна: спелтиног и ражаног.

Зашто је тако укусан?

Х&К хроно бесквасни хлеб је карактеристичног четвртастог облика, компактан, светло смеђе корице и јединствене тамне, густе и мирисне средине, у којој се складно спајају пријатна, слатко-киселкаста арома ражаног брашна, благо орашасти укус спелте, маслиново уље, и хрскаве семенке лана, сунцокрета и сусама.

У Х&К хроно бесквасном хлебу уместо квасца користимо прашак за пециво, што, додатно доприноси да укуси састојака дођу до пуног изражаја.

Квалитет више:

Х&К хроно бесквасни хлеб садржи све бројне предности брашна од спелте и ражи, а додатну благодат доноси одсуством квасца.

Х&К хроно бесквасни хлеб намењен је свима који су алергични на пивски квасац и адитиве, или их, једноставно,не желе у својој исхрани.

Све ово чини Х&К хроно бесквасни хлеб незаобилазним намирницом у хроно прехрани и идеалном основом за квалитетне намазе и надеве у сендвичима, попут оних које можете пронаћи у Хлеб&Кифле понуди хроно сендвича, као што су Х&К хроно сендвич са пршутом или Х&К хроно сендвич са авокадом.

Књига утисака

Поделите своје утиске

Препорука: Користите латинична или ћирилична слова.

Поља обележена * су обавезна.

Тренутно нема утисака.
Будите први и реците нам шта мислите.

Свидеће вам се и...

Х&К Хроно проја

Хлеб&Кифле из сезоне у сезону успевају да маштовито и вешто, у оригиналним рецеп... Прочитај више

Х&К Хроно сендвич са пршутом

Х&К хроно бесквасни хлеб настао је у консултацији са нашим водећим хрононутрицио... Прочитај више