На врх

Свеже цеђени сокови
Ако вам живот да лимун, направите чашу свежег воћног сока.
Конан О'Бриен

Шокантно свежи Х&К воћни шокови ...пардон: сокови :)
Сазнај више

Нисте ли барем  једном чули да на питање: „Које је ваше омиљено воће?“ , припадници свих генерација неретко одговарају: „Оно у чаши!“

Деца, али и одрасли, често нерадо једу свеже воће. Или бар не сво. Тако да је свеже цеђени сок одлична замена у случају да и ви немате устаљене добре воћне навике.

Цеђењем можете лако добити чак неколико порција воћа или поврћа у једној чаши сока.

За почетак овог лета, „ХЛЕБ&КИФЛЕ” одлучиле су да вам понуде ВОЋНЕ ШОКОВЕ:  савршен, апсолутно природан начин да се разбудите у летње јутро или  подигнете тонус организма током врелог дана.

„ХЛЕБ&КИФЛЕ” воћни шокови су максимално свежи воћни сокови цеђени пред вашим очима, од вама омиљених плодова, попут поморанџе, грејпа, лимуна и јабуке, или комбиновани у неком здравом, хранљивом и егзотичном миксу.

Чак и са поврћем.

Шаргарепом, на пример.

Укусни, сласни или пријатно киселкасти, обрадоваће ваша непца, а захваљујући практичној амбалажи од 300 мл, задовољиће у потпуности и дневну потребу вашег организма за витаминима и другим вредним састојцима  које нутриционисти истичу када препоручују у исхрани свеже цеђене воћне сокове.

Без сумње, то је један од најбољих начина да побољшате свој недељни унос здравих хранљивих материја и драгоцених витамина, пре свега витамина Ц у његовом аутентичном и најквалитетнијем облику.  

У  чаши сока од поморанџе, на пример, има око 100 калорија и 150 мг чистог Ц витамина.

Већ више од једног века, уобичајени део такозваног “америчког доручка“, свеже цеђени воћни сок, посебно поменути,  од поморанџе, последњих година је све и у Европи, али  и остатку света.

Свеже цеђени сокови од различитих плодова део су свакодневице свих који желе да постану и остану здрави, витки, витални и пуни енергије, али и многих успешних и делотворних терапијских дијета.

Цеђени сок заменио је добрим делом,  или у потпуности,  компоте или непрерађене плодове воћа, који су стандардни део понуде такозваног „континенталног доручка“.

Свеж,  мирисан и пун слатког укуса природе и здравља,  цеђени  сок садржи мање влакнастих материја него воће, тако да тело брже апсорбује драгоцене хранљиве материје.

У просеку у року од 20 минута.

Моћна воћна витаминска бомба пуна енергије и здравља сада вам је доступна у нашим „ХЛЕБ&КИФЛЕ” пекарама.

Искапите у сласт свој омиљени Х&К ВОЋНИ ШОК!

И, бићете као нови.

На здравље!

Колекција хладно цеђених сокова

Воћни Шок-есенција чистог воћа

Цеђена поморанџа
Лимунада