На врх

Мађарски ражани хлеб

Реч више...

Зашто је тако посебан?

Х&К Мађарски ражани један је од наших хлебова здравља. Издужен, обао, буцмаст, мат, благо брашњаве корице светлосмеђе боје, одмах се препознаје на нашим полицама.

Зашто је тако укусан?

Х&К Мађарски ражани је не само прави, леп, рустичан хлеб, већ и здрава и укусна мешавина чак 80% ражи са белим пшеничним брашном, уз додатак морске соли, воде и пивског квасца.

Након печења, Мађарски ражени Х&К добија златносмеђу, хрскаву, храпаву корицу и пријатно киселкасту, тамну, густу и мирисну средину са богатом аромом драгоцене житарице као што је раж.

Ражано брашно смањује нивое шећера у крви, богато је аминокиселинама и минералима, посебно гвожђем али и витамином Е и витаминима Б групе.

Квалитет више:

Као и сви Х&К хлебови и пецива који садрже ражано брашно, и Х&К Мађарски ражани хлеб погодује исхрани дијабетичара, оних који имају проблеме са кардиоваскуларним системом, али и свих оних који размишљају “боље спречити, него лечити”.

Књига утисака

Поделите своје утиске

Препорука: Користите латинична или ћирилична слова.

Поља обележена * су обавезна.

Тренутно нема утисака.
Будите први и реците нам шта мислите.

Свидеће вам се и...

Бели багет

Још један класик у Х&К понуди. Омиљен свакога дана, уз сваки оброк и за целу п... Прочитај више