На врх

Сомун

Реч више...

Зашто је тако посебан?

Х&К Сомун правимо на традиционалан начин. Од најбољег пшеничног брашна, замешеног у тесто, које дуже ферментира и има онај фини, добро познати мало киселкасти мирис и укус.

Зашто је тако укусан?

Након печења у нашим пекарама, Х&К Сомун добија укусну, смеђкасту мат корицу, али остаје чврст и благо шупљикаст у средини, баш као што треба.

Квалитет више:

Х&К Сомун је прави, традиционални и по начину на који га пре печења обликујемо: ручно.

Књига утисака

Поделите своје утиске

Препорука: Користите латинична или ћирилична слова.

Поља обележена * су обавезна.

Свидеће вам се и...

Хлеб са семенкама

Златножута, мека сјајна корица и средина богата хрскавим укусом семенки различитих ... Прочитај више